Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziyareti

Paydaş kurumumuz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne 27 Aralık 2019 tarihinde ziyaret gerçekleştirildi. Bilgi İşlem Daire Başkan V. Cahit Kurt makamında ziyaret edildi.Ziyaret sürecinde paydaş kurumumuzun "Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi" süreçleri görüşüldü. Personel Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sorumlu personelleri ile ayrı ayrı toplantılar düzenlendi karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.Mezun Takip sistemi ile ilgili görevli personellerle karşılıklı bilgi paylaşımı yapıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR makamında ziyaret edildi. Akademik Teşvik Komisyonu ile yapılan toplantıda 2020 Akademik teşvik başvuru sürecinin ÜBYS üzerinden yürütülmesi süreci tanıtıldı. Yapılan toplantılar, kontroller ve verilen eğitimler ile übys kapsamında süreçlerin daha kaliteli hale getirilmesi adına adımlar atıldı.