T.C.Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Ziyareti

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim Kültür Dairesi Başkanı Tolga Balcı ve Eğitim Kültür Dairesi uzmanlarıyla 27.01.2020 tarihinde Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi hakkında Toplantı yapıldı. Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’nin gelişme süreci ve hizmet verdiği üniversitelerin artması ile ilgili bildirim yapıldı. Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi kapsamında geçiş talebi yapan üniversiteler hakkında bilgi verildi. Kullanılmakta olan farklı yazılımlara kıyasla UBYS’nin çok daha geniş bir modül portföyüne sahip olması ve daha fazla birime hizmet vermesinin yanında diğer yazılımlara oranla bütçeye katkı ve tasarruf sağladığı bilgisi verildi. UBYS'nin süreç içerisindeki yol haritası ve planlamalar hakkında bilgiler paylaşılmıştır.