Ulusal Açık Ders Malzemeleri Üretimi ve Paylaşımı Projesi Çalıştayı

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın yatırım desteği ile Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  tarafından ortak yürütülmekte olan “Ulusal Açık Ders Malzemeleri Üretimi ve Paylaşımı” projesi Yükseköğretim Kalite Kurulunun katılımıyla 6-8 Eylül 2021 tarihlerinde Aydın Kuşadası’nda gerçekleşti. Çalıştaya Bilgi İşlem Daire Başkanı Fatih Tunçez ve Şube Müdürü Öğr.Gör. Esra Ünal katılmıştır.

Çalıştayda proje kapsamında yapılacak olan açık ders malzemelerinin standartlarının belirlenmesi üzerine 20 üniversiteden alanında uzman akademisyenlerle öğretim tasarımı, ölçme-değerlendirme, teknik ve erişilebilirlik konuları ile ilgili toplantılar gerçekleştirildi.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat